Online bérkalkulátor
2011. szeptember 19. hétfő 20:57

Az online bérkalkulátor használata nem csupán a munkavállalónak nagy segítség, de alaposan megkönnyítheti a munkaadó döntését is. A munkavállaló pillanatok alatt megtudhatja, hogy a kínált bruttó kereset valójában mekkora nettó fizetést jelent, hogy a bruttó fizetés mennyi járulékkal lesz terhelve.

A munkaadó pedig könnyedén ellenőrizheti, hogy egy esetleges béremelés mekkora valós költséggel jár. A gazdasági portálunk a legjobb megoldás Önnek, amennyiben pontosan és teljes körűen szeretne tájékozódott lenni e tekintetben is. A bérkalkulátor rendszerünk használata ingyenes, sőt weboldalunk segítségével naprakész lehet kis hazánk gazdasági hírei, történései tekintetében.

Nagyon fontos, hogy az online bérkalkulátor használatakor bármilyen címen és formában megszerzett bevétel egésze fel legyen tüntetve, hiszen pontos adózási adatokat csak a pontos adatokért cserébe várhatunk el. A munkaviszonyból származó jövedelmek összességének nagy jelentősége van, hiszen ebből számolják például a jogosan igénybe vehető adókedvezmény mértékét is. Itt érdemes megjegyezni, hogy a következő időszakban a kormány tervei alapján az adójóváírás összege tovább csökken, melynek lényege, hogy az SZJA rendszer arányosan működjön.

 

Lakásvásárlás előtt áll? Kölcsönre van szüksége? Rendelkezik megfelelő önerővel és megfelelő jövedelemigazolással? Töltsön ki egy kölcsön ajánlatkérő űrlapot és ajánlattal keressük meg Önt! Ingyenes kalkulátor és ajánlatkérés egy helyen! Amennyiben szüksége van kiegészítő lakás vagy hitelfedezeti biztosítás megoldásra, kérjük ezt is jelezze.