Személyi hitel kalkulátor
2012. május 31. csütörtök 14:35

Személyi hitel felvételén gondolkodik, de a hitelintézetek széles választékából fogalma sincsen, mi alapján is dönthetné el, hogy melyik lehetőség mellett tegye le voksát? Ha némileg otthonosan mozog a pénzügyi területeken, akkor bizonyára nyilvánvaló az Ön számára, milyen szempontok lehetnek a döntők a választáskor. Laikusként azonban jól jöhet némi szakmai segítség a témában.


Az interneten található számos független oldal és kalkulátor
remek lehetőséget teremt arra, hogy a piacon aktuálisan jelen levő személyi hitelek között igényeinek és jövedelmének megfelelően válogasson. A személyi hitel kalkulátor legfontosabb eredménye sokaknál az, hogy mennyi havi törlesztő részletre kell majd számítani. A jelentősebb félretett pénzzel nem rendelkezők számára bizony nagyon nem mindegy, hogy a családi kasszát mennyire terheli majd meg a felvett személyi hitel. Emellett azonban érdemes más tényezőket is figyelembe venni, ha azt szeretnénk, hogy a személyi hitel kalkuláció teljes körű legyen.

Nem csak a fizetendő részletek bírnak jelentőséggel, hanem a sokat emlegetett THM is, mely a személyi hitel kalkulátor használatának alkalmával teljes körűen eligazít bennünket a felvenni kívánt hitel költségeivel kapcsolatban. Hiába elviselhető a havi részlet mértéke, ha jóval tovább fizeti azt, és a felvett összegnél jelentősen többet kell majd visszafizetnie a hitelintézetnek.


Számos egyéb tényező is szóba jöhet még a személyi hitel kalkuláció kapcsán, melyeket a hitelintézetenként eltérő feltételrendszer indokol. Akár az ügyfél kora, jövedelmi helyzete, vagy a fennálló munkaviszony időtartama is döntőnek bizonyulhatnak, ha a választásról van szó. Érdemes minél teljesebb körűen tájékozódnia a témában, hiszen minden információ birtokában hozható meg csak olyan döntés, melyet a későbbiekben sem fog majd megbánni.

 

Lakásvásárlás előtt áll? Kölcsönre van szüksége? Rendelkezik megfelelő önerővel és megfelelő jövedelemigazolással? Töltsön ki egy kölcsön ajánlatkérő űrlapot és ajánlattal keressük meg Önt! Ingyenes kalkulátor és ajánlatkérés egy helyen! Amennyiben szüksége van kiegészítő lakás vagy hitelfedezeti biztosítás megoldásra, kérjük ezt is jelezze.