Utasbiztosítás nélkül nem éri meg belevágni
2012. február 17. péntek 01:12

A külföldre látogató magyar turisták 60-70%-a már köt utasbiztosítás szerződést, ami előrelépés a négy-öt évvel ezelőtti szinthez képest. Az utazók egyre nagyobb számban kötik biztosításaikat a neten.

Az utasbiztosítás kalkulátor használata jelentősen fokozódott az utóbbi években, főleg, hogy azonnali indulással is lehet szerződést kötni a biztosítókkal. A szerződők között egyre céltudatosabbak és körültekintőbbek lettek a családosok, akik a gyermekeiket is viszik a nyaralásra, illetve az aktív pihenés szerelmesei, akik elsősorban síelnek, vagy búvárkodnak.


A biztosítók folyamatosan hozzák ki az új termékeiket, először a síbiztosítás, a búvárbiztosítás, majd az extrémsport biztosítás és végül a motoros utasbiztosítás került bevezetésre, az ügyfelek igényeinek teljes körű kielégítésére.

Sajnos a szomszédos országokba történő egynapos kiruccanásokra még nem kötnek az emberek utasbiztosítást, mivel a veszélyérzet a közelség és a rövid idő miatt nem alakul ki.

Pedig gyakran történnek súlyos közúti balesetek, vagy betegségek is. Volt, akit Bécsben ért szívroham és hónapokig feküdt egy bécsi klinikán, utasbiztosítás nélkül. A kórházi számla ilyen esetekben több milliós is lehet!

 

Lakásvásárlás előtt áll? Kölcsönre van szüksége? Rendelkezik megfelelő önerővel és megfelelő jövedelemigazolással? Töltsön ki egy kölcsön ajánlatkérő űrlapot és ajánlattal keressük meg Önt! Ingyenes kalkulátor és ajánlatkérés egy helyen! Amennyiben szüksége van kiegészítő lakás vagy hitelfedezeti biztosítás megoldásra, kérjük ezt is jelezze.